VHM Makelaars Kuijper makelaars is reeds 16 jaar toonaangevend op de onroerend goed markt in deze regio.

Vanuit ons prachtige kantoor in het Hof van Sonoy 15-16 te Alkmaar kunt u bij ons terecht voor zaken betreffende aankoop, verkoop, taxatie en hypotheekadvies. De omgang met onze relaties en onze bedrijfscultuur is professioneel, open en eerlijk.

Wij zijn een dynamisch en actief makelaarskantoor met als werkgebied onder andere de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Bergen, Egmond en Schoorl.

Nieuw denken, Anders doen!

De onroerend goed markt is de laatste jaren in een razend tempo aan het veranderen. Wij anticiperen daarop. U bent op zoek naar een makelaar waar u vertrouwen in hebt en die uw belangen behartigt.

Aankoop

Een huis is meer dan een eerste indruk van steen en glas aan de buitenkant. Een huis moet je voelen, een ‘klik’ tussen het gebouw en de bewoner. Wij van VHM Makelaars Kuijper makelaars zijn ons daar terdege van bewust en koppelen onze vakkennis aan uw woonwensen. Vanaf het eerste vrijblijvende gesprek bij ons op kantoor, waarin wij u vertellen wat u kunt verwachten op de woningmarkt, tot en met het transport bij de notaris, zijn wij uw partner in de aankoopbegeleiding.

Verkoop

U wilt uw huis verkopen? Door onze jarenlange ervaring en knowhow bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens een waarde indicatie van uw woning zullen wij rekening houden met de courantheid, de locatie, inrichting en afwerking. Tevens zullen wij u uitgebreid informeren over de presentatiemogelijkheden. Dit alles om de verkoop onder de beste voorwaarden voor u te realiseren. Kortom, u kunt bij ons terecht voor een verkoopbegeleiding van A tot Z.