Bent u benieuwd naar de hoogte van de courtage van een makelaar in Alkmaar? Courtage is de vergoeding die een makelaar rekent voor de begeleiding bij het aankopen of verkopen van een woning. De makelaar heeft op courtage (vergoeding) als door zijn bemiddeling een overeenkomst tussen u en een andere partij tot stand komt. Makelaars zijn vrij in het bepalen van de courtage, maar moeten dit uiteraard wel vooraf en duidelijk communiceren.

VHM Makelaars Alkmaar hanteert scherpe courtagetarieven voor Alkmaar en omgeving. Dit is echter niet de belangrijkste reden dat u voor VHM Makelaars Alkmaar moet kiezen. U betaalt nooit teveel bij ons, maar belangrijker dan de hoogte van de courtage, is wat we daadwerkelijk voor u doen. Ons advies wordt altijd nauwkeurig afgestemd op uw persoonlijke wensen en we kunnen u volledig ontzorgen: vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht bij de notaris!

Wij stellen alles in het werk om uw droomhuis te vinden of het maximale uit de verkoop van uw woning te halen. Vanzelfsprekend rekenen we hiervoor een vooraf afgesproken courtage, maar in vrijwel alle gevallen levert een samenwerking met ons u juist geld op. Door scherp te onderhandelen bij aankoop, door bij verkoop een optimale verkoopprijs te realiseren en door alle middelen in te zetten die we tot onze beschikking hebben. Bent u dus benieuwd naar courtage van een makelaar in Alkmaar voor de verkoop of aankoop van uw woning. Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.