Vorige | Volgende

Asselijnstraat 80 Alkmaar

Bewaar object
Deze woning is aangekocht

Omschrijving

Omschrijving:

“U gaat één van de grootste uitgaven in uw leven doen en dan is het advies van een deskundige op het gebied van onroerend goed geen overbodige luxe”:
Wanneer u een woning wilt kopen, is het verstandig hierbij een makelaar in te schakelen. U wilt immers graag inzicht hebben in onder meer de bouwkundige staat en weten wat de reële waarde is. Daarom neemt u uw Vrijehuizenmarkt makelaar mee. Een makelaar die u objectief en professioneel begeleidt en die WERKT VOOR Ú!
Ons werd het vertrouwen gegund om een onzer relaties te begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe 'thuis'.
Als aankoopmakelaar hebben wij hun begeleidt vanaf het moment dat zij hun droomwoning in het vizier hadden.

Wij begeleiden u vervolgens bij de volgende stappen:

1. Bezichtiging van de woning
Na het eerste oriënterende gesprek bij ons op kantoor wordt er een selectie gemaakt. Valt de woning in de smaak, dan zal de aankoopmakelaar samen met u de woning(en) bezoeken. De Vrijehuizenmarkt-makelaar let daarbij vooral op de technische details en de staat van onderhoud van de woning. U kunt zich volledig richten op het aftasten van uw gevoel of dit huis uw thuis kan worden. Tevens zorgt de aankoopmakelaar voor een compleet vooronderzoek: waardebepaling, kadastrale gegevens (eventueel milieuscan & omgevingscan), de periode dat de woning te koop staat, enzovoorts.

2. Onderhandelingsfase
Na de bezichtiging heeft de aankoopmakelaar een persoonlijk gesprek met u, waarin we onder andere de waarde van het huis vaststellen. Indien gewenst zal er eerst een bouwtechnische keuring en/of houtworm-/boktorinspectie plaatsvinden. De aankoopmakelaar adviseert u over de onderhandelingsstrategie en brengt eventueel een bod uit. Dit bod zal mede afhankelijk zijn van de gewenste transportdatum, eventuele overname van roerende zaken en dergelijke.
Als consument heeft u slechts inzicht in de vraagprijzen die u in advertenties en op internet tegenkomt. De Vrijehuizenmarkt-makelaar kent ook de historie van de verkoopprijzen van soortgelijke woningen in de straat of omgeving en heeft dus een goed idee wat een passend bod zou kunnen zijn. Deze gefundeerde waardebepaling versterkt de onderhandelingspositie. De aankoopmakelaar zal ook rationeel onderhandelen. Emoties, die aspirant-kopers parten kunnen spelen, zullen niet van invloed zijn op het onderhandelingsproces.

3. Afhandeling (koopovereenkomst)
Zijn de onderhandelingen gunstig verlopen en heeft u besloten tot aankoop over te gaan, dan zal de verkopende makelaar in de regel de koopovereenkomst opstellen. Wij zullen voor u de overeenkomst inhoudelijk beoordelen en eventuele wijzigingen, na overleg met u, regelen bij de verkopende makelaar of notaris. De aankoopmakelaar kan tevens advies geven bij de mogelijke overname van de zogenaamde roerende zaken (gordijnen, zonwering en dergelijke).

Het moge duidelijk zijn dat uw aankoopmakelaar de courtage doorgaans dubbel en dwars voor u terugverdient.

Bent u ook nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Wij staan u graag te woord.
Vrijehuizenmarkt Kuijper Makelaars
Hans J.P. Kuijper Rosita Kuijper
Hof van Sonoy 15-16
1811 LD Alkmaar
T. 072 - 5200650
E. kuijper@vrijehuizenmarkt.nl
W. www.kuijper.vrijehuizenmarkt.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
70 m²
Bruto inhoud
200 m³

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Asselijnstraat 80 Alkmaar

naar Asselijnstraat 80 Alkmaar
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Eén gesprek en u bent verkocht...